overnachten in Dordrecht? Hier een paar tips

Wil je tijdens het festival blijven overnachten in Dordrecht ? Dan kun je prima terecht in een van de vele B&B’s die Dordrecht rijk is.  Zij zijn veelal te vinden in het oude centrum van de stad of aan de randen van de Biesbosch. Ervaar de gastvrijheid van de Dordtenaren.

Ook zijn er behoorlijk wat kamers te huur via Airbnb. Of kies je toch liever een hotel? Klik op de links en ervaar de gastvrijheid van de Dordtenaren!

 No. 6a   Steegoversloot – binnenstad Dordrecht

No. 6a Luxe design appartement in historisch hart Dordrecht ALLES dichtbij! Het biedt accommodatie met een terras en een balkon, in het midden van het centrum van Dordrecht. Het biedt uitzicht op de tuin en gratis WiFi in alle ruimtes.

No.6a >> De masterbedroom (2 p.) met groot tweepersoons boxspring bed is groot genoeg om een extra ledikantje voor baby of peuter te plaatsen dat standaard op de overloop klaarstaat. Het knusse en intieme zoldertje (2 p.) aan de achterzijde van het pand heeft twee eenpersoonsbedden, is heerlijk rustig en heeft een bijzondere uitstraling door het schuine dak en de kleine raampjes. De bank in de zithoek op de 1e verdieping kan ook eenvoudig in een ruim tweepersoonsbed worden omgetoverd.

No.6 >> Beneden slaapt u op de slaapvide  (2 p.) die u bereikt via de vaste speciaal ontworpen trapkast of u kiest voor de ruime slaapbank (2 p.) in het zitgedeelte van de studio. 

De Luthiers, Voorstraat  Dordrecht

Wil je overnachten op een plek die je niet snel zult vergeten? Dat kan in het oude centrum van Dordrecht, vlakbij het prachtige Drierivierenpunt. Water en muziek zorgen voor rust bij de Luthiers. Mendelsohn of Thelonius Monk, klassiek en jazz ontmoeten elkaar hier. Beleef een Midzomernachtsdroom of Round Midnight in de speciaal ingerichte kamers. De gastenverblijven bevinden zich op de vide, boven het atelier van de gitaarbouwers Wout Bosma en Lucienne van der Lans. De kamers hebben twee tot vier bedden. Op de eerste verdieping vindt u “De huiskamer”, woonkamer met vleugel waar de gast(en) muziek kunnen spelen. De Bed and Breakfast is echt toegeëigend voor muzikanten die samen willen studeren of spelen. Na samen muziek te hebben gemaakt kun je genieten van de duizenden monumenten die Dordrecht rijk is