pieter Wispelwey en Paolo Giacometti

Pieter Wispelwey, onze Nestor, geeft op deze laatste festival dag nog eenmaal acte de présence en dat doet hij samen met zijn ‘pianomaatje’ Paolo Giacometti. Pieter en Paolo treden al decennialang regelmatig samen op en in de loop der jaren hebben ze ook tal van prachtige CD-opnamen gemaakt.

Paolo Giacometti is geboren in Milaan, maar woont al sinds zijn vroege jeugd in Nederland. Paolo Giacometti vestigde als pianist een indrukwekkende internationale carrière; hij treedt op over de hele wereld, als solist, als pianobegeleider en in ensembles. Paolo kan inmiddels bogen op een indrukwekkende discografie en hij speelt met hetzelfde gemak op zowel oude als moderne instrumenten.

Pieter en Paolo vormen samen een geweldig duo, dat elkaar muzikaal haarfijn aanvoelt. Samen staan zij garant voor een gedenkwaardig slotrecital dat nog lang blijft nazinderen.

Het programma voor het middagconcert:
– Schubert Solo Sonate
– Schubert Arpeggione Sonate
– Brahm FAE Scherzo

Zondag 21 mei 2023

Pieter Wispelwey en Paolo Giacometti

Kunstkerk   Museumstraat 65

Deur open 12.00   aanvang concert 12.30

Voor dit concert zijn twee tickets beschikbaar. Wilt u naar het concert, koop dan een concertticket, wilt u daarbij lunchen, dan heeft u ook een lunchticket nodig.