De oudste stad van Holland verwelkomde vele cellisten en cello liefhebbers. Mede dankzij de mooie weersomstandigheden werd het festival 2017 een groot succes.

Voor de cellisten die zich hadden ingeschreven voor de educatie was het 3 dagen hard werken. De vele lessen, masterclasses en het bezoek aan de workshops en daarnaast natuurlijk het bezoek aan de lunch concerten betekende vooral, alles goed plannen. Wilde je alles mee maken dan moest je er tegen aan.

Speciaal voor de jongste kinderen had partner Tobe Cultuurcentrum een kinderdag georganiseerd. De deelnemertjes konden hier kennis maken met de Cello. Deze dag werd afgesloten met een gezamenlijk optreden in het voorprogramma van Hexagon. Een prachtige familie- voorstelling met de Cello in de hoofdrol en Maartje van Wegen als verteller.

Voor foto’s van het festival kunt u ons Facebook bezoeken. Live registraties van het openingsconcert en het lunchconcert van Pieter Wispelwey & Paolo Giacometti kunt u via de pagina “live registraties” bekijken.