Op vrijdagmiddag 19 mei is het zover: Valentijn Jeukendrup en Dordts Cello Ensemble in de Trinitatiskapel tijdens  Dordt in Cello.
Het goede nieuws is dat deze concerten vrij te bezoeken zijn.

Om 16.15 uur geeft Valentijn Jeukendrup (2009) samen met zijn broer Julian op viool en Jorian van Nee op piano een concert. Tijdens het concert komen diverse muziekstukken aan bod van onder andere Brahms, Mendelsohn, Bach en Popper. Het belooft een bijzonder concert te worden waarbij het publiek kan genieten van de mooie klanken van deze talentvolle musici.

Maar dat is niet alles, want na het concert van Valentijn, Julian en Jorian, is er nog meer te horen. Het Dordts Cello Ensemble zal het podium betreden. Maar liefst 16 bevlogen cellisten brengen een gevarieerd programma van Barok tot Kodaly ten gehore.

Het belooft een bijzondere middag te worden in de Trinitatiskapel. Kom dus gerust langs en laat u meeslepen door de talenten van Valentijn, Julian en Jorian en het Dordts Cello Ensemble.

Reserveer wel even een kaartje via https://kunstmakers.stager.nl/web/tickets/111298789. Mocht u al een kaartje hebben voor Valentijn of DCE, dan hoeft u niets te doen. Beide kaarten blijven geldig.