club CLASSIQUE – CLASSICAL SOUNDS

Wat gaan we beluisteren? Dat is aan jou als bezoeker. Club Classique volgt vandaag het principe ‘U vraagt en wij draaien’. Club Classique is een jong, veelzijdig muziekgezelschap, onder de bezielende leiding van cellist Leonard Besseling en violiste Myrthe Helder.

In 2021, tijdens ons minifestival Cello Opmaat, heeft deze enthousiaste club musici een onuitwisbare indruk gemaakt met hun programma Tableau Vivants, waarin ze met hun muziek schilderijen tot leven wisten te wekken. Deze keer gooien ze het over een andere boeg: je krijgt vandaag een live jukebox, waaruit je zelf de mooiste aria’s en duetten kunt kiezen en zo het programma samenstelt.

In dit programma Classical Soundtracks vormen verhalen uit het publiek het script waarmee de musici aan de slag gaan; ze spelen er spontaan de perfecte soundtrack bij. Met gloedvolle strijkers en sopraan  Jeannette van Schaik vertolken ze jouw verhaal. Trek dus de stoute schoenen aan, vertel je verhaal en luister naar je eigen Classical Soundtrack.  Of kom gewoon genieten van de muziek en de mooie verhalen. Een film is zo goed als zijn soundtrack – hier komen spanning, liefde, humor, vreugde en verdriet tot leven als de muziek begint. Met onder andere muziek van Smetena, Verdi, Morricone, Putini en Dvorak.

Club Classique bestaat uit;

Myrthe Helder, viool
Lonneke van Straalen, viool,
Anna-Magdalena den Helder, altviool,
Jeannette van Schaik, sopraan
Leonard Besseling, cello,

Club Classique
Donderdag 18 mei 2023

Club Classique – Classical Soundtracks

Trinitatiskapel  Vriesestraat 22

Deur open 12:00   aanvang concert 12:30

 

Voor dit concert zijn twee tickets beschikbaar. Wilt u naar het concert, koop dan een concertticket, wilt u daarbij lunchen, dan heeft u ook een lunchticket nodig.